Bugun...



Ürdün'den Suriye'ye hava saldırısı: 10 kişi hayatını kaybetti

Ürdün hava kuvvetleri, Suriye'nin güneyindeki uyuşturucu kaçakçılarının aktif olduğu bir bölgeye saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2024 08:17

Ürdün'den Suriye'ye hava saldırısı: 10 kişi hayatını kaybetti

Ürdün hava kuvvetleri, Suriye'nin güneyine bir hava saldırısı düzenle. Saldırı sonrasında aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 10 kişi hayatını kaybetti.

İran'la Pakistan arasındaki gerilim sıcaklığını korurken Ürdün'den de Suriye'ye bir saldırı gerçekleştirildi. Ürdün'ün saldırıyı gerçekleştirdiği Suriye'deki bölge, ülkedeki muhalif aktivistlerin ve uyuşturucu kaçakçılarının aktif olmasıyla biliniyor.

"ÖLDÜRÜLENLERİN KAÇAKÇILIKLA İLGİSİ YOK"

Muhalif savaş gözlemcisi İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Orman köyüne düzenlenen saldırıda aralarında iki çocuk ve en az üç kadının da bulunduğu 10 kişinin öldürüldüğünü söyledi. Gözlemevi başkanı Rami Abdurrahman, öldürülen kişilerin kaçakçılıkla ilgisinin bulunmadığını, Ürdün'ün yanlış istihbarat almış olabileceğini belirtti.

Ürdün'den henüz resmi bir açıklama yapılmazken saldırının yapılma nedeni, tehdit boyutuna varan uyuşturucu kaçakçılığının önüne geçilmesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: SonDakika.com / Dünya

Suriye Ürdün 3.Sayfa Politika Dünya Haberler




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 16 defa okunmuştur.


Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI